Site Login

This Months Donations

$91.64
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
zouhair
$2.00
Christopher Lee Clark
$2.00
Yoshihisa
$5.00
CodemasterRob
$2.00
psychofaktory
$2.00
Number of donations
23
Highest donation
$30.00
Average donation
$4.25

Cannot log in to InputMapper on PC

3 years 1 month ago #1 by Porter_John
Hello! For some odd reason, when I try to log on to my input mapper client on my PC, it says "account not activated. Please click activation link in email sent at signup" I created my account about 6 months ago and donated money to become ad free. I can log in to my account on the website with no issues, its just the program side that won't let me log on. I love the program and will continue to support it, I just would like to be able to log in from my client!

Thanks
-John
The topic has been locked.
3 years 1 month ago #2 by Wobbles
You should be good now
The following user(s) said Thank You: Porter_John
The topic has been locked.
2 years 11 months ago #3 by markymoo1987
Got the Same problem, any help would be appreciated.

Thanks

Mark
The topic has been locked.
2 years 11 months ago #4 by Wobbles

markymoo1987 wrote: Got the Same problem, any help would be appreciated.

Thanks

Mark


You never activated your account. Fixed now.
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #5 by Migz
Same problem here. Thanks.
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #6 by Wobbles

Migz wrote: Same problem here. Thanks.


Looks like yo missed the email confirmation. but I took care of it for you.
The following user(s) said Thank You: Migz
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #7 by Chase Cagle
I have the same issue. It worked great up until earlier this week.
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #8 by Wobbles

Chase Cagle wrote: I have the same issue. It worked great up until earlier this week.


Not sure why your account lost its activation, we did switch login systems so may be a bug in transition, but you should be good now.
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #9 by mattqu
I can't log in either on 1.6, 1.5 works fine. I am getting an error message though.

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


Trying to copy the error message in the format for the forum gave me a new error message as well, though I don't want to hijack the topic completely.
The topic has been locked.
2 years 10 months ago #10 by Wobbles
make sure your password is at least 8 characters long
The topic has been locked.
Powered by Kunena Forum