Login

This Months Donations

$205.83
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
Keanu Allridge
$5.00
lookingglassties
$2.00
XXXDDD
$5.00
thefalcon200196
$2.00
eSKay
$2.00
Number of donations
53
Highest donation
$30.00
Average donation
$4.35

I donated but still get ads

1 year 8 months ago #1 by Cleatus
I donated a few weeks ago. After I launch the application I enter my credentials and when I click the login button, nothing happens.

My login name on the website is "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." and that is what I use to try and log in.

Attaching log below from previous thread:

10/17/2016 1:13:39 AM> TRACE: Active application changed to C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\InputMapper.exe (InputMapper)
10/17/2016 1:13:39 AM> TRACE: Active application changed to C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe (chrome)
10/17/2016 1:13:39 AM> TRACE: Running exclusive mode tool...
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Starting VBus...
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Starting...
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Searching for controllers....
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Using Exclusive Mode
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: VBus: VBus started
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Active application changed to C:\WINDOWS\Explorer.EXE (explorer)
10/17/2016 1:13:42 AM> TRACE: Active application changed to C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\InputMapper.exe (InputMapper)
10/17/2016 1:14:15 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:18 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:19 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:19 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:20 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:20 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:20 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:21 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser
10/17/2016 1:14:21 AM> TRACE: Login returned: None|InvalidUser


Please advise.

Please Log in to join the conversation.

1 year 8 months ago #2 by Wobbles
That is your email, not your username. Your username is "cleatus".

Please Log in to join the conversation.

1 year 8 months ago #3 by Cleatus
Ok, finally got it working. Thanks for the help. Close thread!!!

Please Log in to join the conversation.

Powered by Kunena Forum