Site Login

This Months Donations

$545.03
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
SiesMAN01
$2.00
André Philipi da Silva
$2.00
lookingglassties
$2.00
Keanu Allridge
$5.00
Sven Eckelmann
$10.00
Number of donations
25
Highest donation
$500.00
Average donation
$21.92

Check In: Jan 16 2018 (How to DL and use IM 1.7 nightly build)

1 year 8 months ago - 1 year 8 months ago #11 by wirenut48
You were right, I had copied over the existing folders. Started with a fresh appdata with only my profile folder in it, but still having issues with mappings. Created a new profile and set it to use the 360 output driver and assigned it to my 2nd gen controller using BT. Using Xinput test the right joystick moves the left stick on the screen and nothing else works. I'll give it another go when you push out a new build.

edit: I did try and run it with the scp bus disabled in the device manager, same results.

Asus STRIX X299-E GAMING MB, i7-7820X 3.6/4.5GHz 8-Core, 32GB Corsair Dominator Platinum (CMD16GX4M2B2400C10), NVIDIA TITAN X (Pascal), Samsung 970 Pro 1TB M.2-NVMe w/Western Digital 2TB (WD2000F9YZ), Samsung 65Q9FN QLED, HTC Vive, 850w PS, W10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #12 by wirenut48
Did get it working using the sony dongle, looks promising. One problem I noticed was the trigger axis were inverted.

Asus STRIX X299-E GAMING MB, i7-7820X 3.6/4.5GHz 8-Core, 32GB Corsair Dominator Platinum (CMD16GX4M2B2400C10), NVIDIA TITAN X (Pascal), Samsung 970 Pro 1TB M.2-NVMe w/Western Digital 2TB (WD2000F9YZ), Samsung 65Q9FN QLED, HTC Vive, 850w PS, W10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #13 by Wobbles
I noticed something weird with the triggers too, looks like some bad match somewhere. Ill look into what the issue could be with USB too

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #14 by Wobbles
Trigger bug should be resolved in latest nightly build.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #15 by c0b4lt
I just grabbed InputMapper 1.7 (Nightly Build) 1.7.6612.19795 to try out and noticed theres no Plugins folder in the archive just a Release folder. Was there a change? Or did you just maybe forget to add the Plugins folder lol

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #16 by Wobbles
I just DL'd and it was in there, it's in the root of the zip

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #17 by c0b4lt
Strange I've tried Zipware and Windows Explorer's bultin function for Zip files and both only show the Release folder in the root of the archive

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago - 1 year 8 months ago #18 by Wobbles
Anti virus may be flagging the folder? Do you show the zip size on disk being 3,895,296 bytes?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #19 by c0b4lt
2.96 MB (3,104,768 bytes) I have no AV and windows defender is not running either

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #20 by Wobbles
Definitely DL'ing the wrong version then, are you getting it from inputmapper.com/downloads/download/13-in...er-1-7-nightly-build

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum