Site Login

This Months Donations

$551.19
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
Karl Scahill
$2.00
Frederick J Hogsett
$5.00
SiesMAN01
$2.00
André Philipi da Silva
$2.00
lookingglassties
$2.00
Number of donations
27
Highest donation
$500.00
Average donation
$20.61

Light Bar issues on sony wireless adapter?

10 months 5 days ago #1 by bhlaab
My bluetooth dongle was giving me some pretty intense latency issues, so I got the official wireless adapter.

Everything works fin, except for the light bar settings. No matter what, the controller is bright and blue when I power it on. The light bar only reverts to my IM profile settings if I engage the right rumble motor. It's weird!

Is this just something I'm going to have to deal with while using the sony adapter?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 months 5 days ago #2 by Wobbles
They a newer version of IM, 1.5 us quite old.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 months 5 days ago #3 by bhlaab
I'm using 1.6.10.19991

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 months 5 days ago #4 by Wobbles
Ahh, for some reason the 1.5 tag was added, can you post your profile?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 months 5 days ago #5 by bhlaab
Here they are. "Regular" is the name of the profile.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum