Site Login

This Months Donations

$7.80
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
Rain
$2.00
Eddie Binda
$5.00
Gabriel Pena
$2.00
Jon
$10.00
Nikita
$2.00
Number of donations
3
Highest donation
$5.00
Average donation
$3.00

Dualshock 4 not working anymore!! PLS HELP

3 years 8 months ago #1 by Silvio Campos
My Dualshock 4 isn't working no more! I was using it yesterday but all of the sudden it doesn't work. When i plug it by USB it flashes an orange light then the light turns off and nothing happens! I already used all hubs and changed the cables! The joystick works fine when connected to the notebook.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #2 by Wobbles

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #3 by Silvio Campos
I use win 10 ver 1607
There is no crash, virtual vus or app logs.. the controller just blinks an orange light then turns off.. now on my notebook too

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #4 by Wobbles

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #5 by Silvio Campos
Ok:

VirtualBus Log
Preparing to load DIFxAPI
Running as 64-Bit process
DIFxAPI path: C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\Virtual Bus Driver\DIFxApi\amd64\DIFxAPI.dll
Loaded library: C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\Virtual Bus Driver\DIFxApi\amd64\DIFxAPI.dll
ScpVBus.inf path: C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\Virtual Bus Driver\ScpVBus\ScpVBus.inf
Virtual Bus Created
DIFXAPI_INFO: 0 ENTER: DriverPackageInstallW
DIFXAPI_INFO: 0 Looking for Model Section [SCProductions.NTamd64]...
DIFXAPI_INFO: 0 Installing INF file 'C:\Program Files (x86)\DSDCS\InputMapper\Virtual Bus Driver\ScpVBus\ScpVBus.inf' (Plug and Play).
DIFXAPI_INFO: 0 Looking for Model Section [SCProductions.NTamd64]...
DIFXAPI_INFO: 0 Installing devices with Id "root\ScpVBus" using INF "C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\scpvbus.inf_amd64_21ca245c0e23d7a5\ScpVBus.inf".
DIFXAPI_INFO: 0 ENTER UpdateDriverForPlugAndPlayDevices...
DIFXAPI_SUCCESS: 0 RETURN UpdateDriverForPlugAndPlayDevices.
DIFXAPI_INFO: 0 Installation was successful.
DIFXAPI_SUCCESS: 0 Install completed
DIFXAPI_INFO: 0 RETURN: DriverPackageInstallW (0x0)

IM Log:
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #6 by Wobbles
Looks like the application is operating properly, but there is no DS4 hardware present on your system. This can be because you were using a different tool at one point and did not properly remove the drivers (DS4Windows, SCP, DS4Tool), or that there is in fact an issue with your USB port or cable.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #7 by Silvio Campos
the port/cable are OK. I tested it on my notebook.. other equipments are working just fine at the same port and with the same cable. how do I uninstall these drivers?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 8 months ago #8 by Wobbles
Depends on the previous program, they should have a walkthrough available.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum