Site Login

This Months Donations

$551.19
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
Karl Scahill
$2.00
Frederick J Hogsett
$5.00
SiesMAN01
$2.00
André Philipi da Silva
$2.00
lookingglassties
$2.00
Number of donations
27
Highest donation
$500.00
Average donation
$20.61

DS4 refuses to connect.

2 years 3 months ago #1 by Robyn
Evening all,

I've just performed a full format of my laptop, installed every driver and updated everything. I've tried connecting via bluetooth and it adds a Bluetooth HID controller, then, shortly after the icon (controller in bluetooth devices) will disappear. I've tried via USB as well, it doesn't even register at all. It's a new magma DS4 controller. I will mention, at one point I saw this error when it tried to connect a few times. 0x800704dc

I'm on Windows 7 ultimate.
Every single driver is up to date.

Any help or advise would be appreciated.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago #2 by relsig
Hello!

I'm sorry to hear you're having trouble with the controller connecting. I've never had any troubles with controller connection before so I probably won't be able to help you but the people who can will probably need some additional information. You should check the developer's sticky post about what kind of information is helpful.

Worst case scenario I can point out anything funky in the logs for you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 3 months ago #3 by Robyn
I've included the log and a screenshot of the application (IM). Currently showing no connections, no active input device.DS4 device light is solid light blue.

Kind regards.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #4 by Robyn
Fixed the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #5 by Sisterna
Hi.
i have the same issue, how did u fix it?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 1 month ago #6 by Shanguy

Robyn wrote: Fixed the issue.

Hello,
I'm experiencing the same problem,
could you tell us how did you fix it ?
.
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum