Site Login

This Months Donations

$552.80
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
jhonatan felipe
$2.00
Karl Scahill
$2.00
Frederick J Hogsett
$5.00
SiesMAN01
$2.00
André Philipi da Silva
$2.00
Number of donations
28
Highest donation
$500.00
Average donation
$19.97

Failed to connet exclusively

2 years 2 months ago - 2 years 2 months ago #1 by david222290
Hey.
I was using DS4WINDOWS untill it failed to hide ds4 controller, same problem i have now on IM 1.6.10.1991.
I've tried everything Exclusive mode or HidGuardian and disabling steam, nvidia share and xbox dvr but no luck I still get the same massage.

Pls help
P.S:I am on w10 v1703 build15063.540

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #2 by Demetrius
I have the same problem, my windows update to 1703 yesterday, the DS4 run normal before update. I use inputmapper 1.6.10.
I test the version 2.0 beta to see if it will work.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #3 by david222290
I've tried the IM 2.0 it was compilcated but there was a video explained what to install in the plugins, but it didn't make my controller x360 emulator so i figured it wasn't working.
If you achive something pls updat thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #4 by Demetrius
Hi, I solved my problem, what was disturbing me was the GeForce Experience, now I have to turn off "in-game overlay" before connecting the control.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 2 months ago #5 by david222290
I'm glad it worked for you.
I've already tried it but it seems like something else is bothering and I don't know what it is.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum