Site Login

This Months Donations

$86.34
of $500.00 goal
Server, CDN, Network, Licensing
Development Budget
Developers Beer Fund
Recent:
Carlo
$5.00
m3rlinsbart
$2.00
Thank you - works great with Pokemon Desmume Emulator!
Katie
$2.00
CodemasterRob
$2.00
Daniel H
$5.00
Number of donations
13
Highest donation
$50.00
Average donation
$7.23

How to Get Exclusive Mode Working Including 2nd Gen controllers

1 year 2 months ago #61 by Wobbles
You did not copy all of the OP here, you are missing:

HID\{00001124-0000-1000-8000-00805F9B34FB}_VID&0002054C_PID&09CC

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #62 by cArb0n0
It worked!

I simple don't know what was wrong, but...

Can't thank you enough.

And a heads up for wobble for all the help.

@wobbles I tought that was BT only, and I use it via USB.

Don't tell me that was the problem, man so dumb...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #63 by wirenut48
@ wobbles, I added your instructions for using the CMD driverhelper method to the OP. Sounds like a better method than a complete removal and reinstall.

Asus STRIX X299-E GAMING MB, i7-7820X 3.6/4.5GHz 8-Core, 32GB Corsair Dominator Platinum (CMD16GX4M2B2400C10), NVIDIA TITAN X (Pascal), Samsung 970 Pro 1TB M.2-NVMe w/Western Digital 2TB (WD2000F9YZ), Samsung 65Q9FN QLED, HTC Vive, 850w PS, W10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #64 by no1uknow
I can't seem to achieve Exclusive Mode after installing Windows 10 v1809. I have tried everything above. I ran the CMD Driverhelper uninstall/reinstall. I have added the necessary Reg entries. I made sure IM Cerebus Whitelister is running. SCP Driver is installed. I completely uninstalled IM and IM HD guardian and reinstalled and did everything above again. I have no idea what is wrong.

Below is my Log:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #65 by xx

no1uknow wrote: I can't seem to achieve Exclusive Mode after installing Windows 10 v1809. I have tried everything above. I ran the CMD Driverhelper uninstall/reinstall. I have added the necessary Reg entries. I made sure IM Cerebus Whitelister is running. SCP Driver is installed. I completely uninstalled IM and IM HD guardian and reinstalled and did everything above again. I have no idea what is wrong.

Below is my Log:

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


Are you using Dualshock 4 v2 via bluetooth or usb?
Your controller is hidden in game controllers or not?

Have you tried these .reg fixes?

HidGuardian OFF
mega.nz/#!T2wVSaxY!Z-bOt4PNVQSXmlCHykNs2qLXhwHFYl-ZhiG_7VwuyWs

HidGuardian ON
mega.nz/#!uvoz0SQS!WZDs4Pz_74DuWREAgq8U_ZnhmYzFlkPdgV7mos0FWus

-Disconnect your device
-Remove it from control panel
-Restart your pc
-Run HidGuardian ON file
-Connect Your device
-Run InputMapper
-Your device should power off and on and get recognized in inputmapper, or it will switch off and you have to switch it on manually (press PS button)
-Remember to wait for InputMapper to load all files when starting (wait until it start responding)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #66 by no1uknow
I seem to have fixed it. I plugged in the controller AFTER I started Input mapper. Now it works everytime.

It's strange

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #67 by An Average Aspie
Hasn't been working since 1809 update. Uninstalled and reinstalled HID and pasted the codes, nothing. driverhelper isn't recognized in my elevated command prompt.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #68 by wirenut48
What isn't working? I haven't had the update yet, so not sure what to tell you at this time.

Asus STRIX X299-E GAMING MB, i7-7820X 3.6/4.5GHz 8-Core, 32GB Corsair Dominator Platinum (CMD16GX4M2B2400C10), NVIDIA TITAN X (Pascal), Samsung 970 Pro 1TB M.2-NVMe w/Western Digital 2TB (WD2000F9YZ), Samsung 65Q9FN QLED, HTC Vive, 850w PS, W10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #69 by An Average Aspie
Exclusive mode

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #70 by xx
Did you tried my reg files up im the topic? The HID Guardian on and off

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum